Γιανίβ Τουχμάν: «Ο ΄Άρης πετυχαίνει την Μακάμπι στην καλύτερη φάση για εκείνον»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2022

Γνωρίζοντας καλά το Ισραηλινό πρωτάθλημα και την επερχόμενη αντίπαλο του Άρη, Μακάμπι Τελ Αβιβ, ο δημοσιογράφος Γιανίβ Τουχμάν , μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Ο Άρης πετυχαίνει την Μακάμπι στην καλύτερη φάση για εκείνον»
είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας πως η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχει ακόμη αρκετά προβλήματα και είναι ανέτοιμη αγωνιστικά στην παρούσα φάση, αφού της λείπουν ακόμη αρκετοί παίκτες σε διάφορες θέσεις. 

Ωστόσο, αναφερόμενος στον Βλάνταν Ίβιτς, έκανε λόγο για τον «καλύτερο προπονητή που έχει περάσει από το Ισραήλ», συμπληρώνοντας πως έχει πολύ μεγάλη επίδραση στους παίκτες και όλοι τον σέβονται. Βέβαια τόνισε πως «όσο καλός και αν είναι ο προπονητής, στο ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες. Και δυστυχώς ο Ίβιτς αυτήν την στιγμή δεν έχει τους καλύτερους 11 ».

Παράλληλα , πρόσθεσε πως «Το κλειδί για να περάσει η Μακάμπι είναι να κερδίσει στον πρώτο αγώνα», όπως έχει κάνει και σε άλλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του παρελθόντος. Θεωρώντας ισοδύναμα τα δύο πρωταθλήματα , «χώρισε» τα ποσοστά πρόκρισης εξ ημισείας, δίνοντας λίγες περισσότερες πιθανότητες στον Άρη. 

Τέλος , όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ της Ισραηλινής ομάδας , χαρακτήρισε ως «παίκτες-κλειδιά» τον στράικερ και τον τερματοφύλακά της, Γιοβάνοβιτς και Πέρετς αντίστοιχα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ο προπονητής έλυσε και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον νεαρό παίκτη, του οποίου ο πατέρας είχε «κράξει άσχημα» τον Βλάνταν σε ηχητικό. 










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.