Γιαλτσίν για τον ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2020

Την άποψη ότι η Μπεσίκτας θα μπορούσε να κληρωθεί με ευκολότερο αντίπαλο από τον ΠΑΟΚ, στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Σεργκέβν Γιαλτσίν.  

Αρχικά μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας: «Έχουμε παίκτες. Αφήσαμε κάποιους, έχουμε και δανεικούς. Ξεκινάμε με αυτούς. Τους χρειαζόμαστε όλους επειδή έχουμε πολλά κενά και δεν υπάρχει τίποτα σαφές για τις μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Θα παίξουμε έναν αγώνα σε δύο εβδομάδες. Υπάρχει λίγος χρόνος για να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μια γρήγορη αρχή στη σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Ελπίζω να είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».  

Ειδικότερα για το ματς κόντρα στον Δικέφαλο ανέφερε: «Είναι δύσκολη κλήρωση. Για μένα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να κληρωθούμε με ευκολότερο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα της Ελλάδας. Το γεγονός ότι είναι μονός ο αγώνας και διεξάγεται εκεί το κάνει ακόμη δύσκολο. Ελπίζω να προετοιμαστούμε καλά και να προκριθούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.