Γιακουμίδης: «Αυτοπαγιδευμένος στις ατελέσφορες εμμονές του, μου προξενεί λύπη»

Χάρης Δημαράς30 Σεπτεμβρίου 2020

Στον Απόλλωνα Πόντου η κόντρα συνεχίζεται μέχρι τέλους μεταξύ της ΠΑΕ Απόλλων και του ερασιτέχνη, μετά τη χθεσινή συνέντευξη Καλαϊτζίδη, την τοποθέτηση-απάντηση του ΜΓΣ, την οργισμένη αντίδραση των Rossoneri και τη σημερινή συνέντευξη του Τάκη Μπαλτίδη στο Metropolis.

Θέση πήρε μέσω επιστολής και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Γιακουμίδης, στενός φίλος με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για σειρά ετών, που όμως αποχώρησε από κοντά του το καλοκαίρι του '18, αφού άρχισαν να διογκώνονται τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. 

Η δήλωση του Γιώργου Γιακουμίδη έχει ως εξής:

«Δεν ανήκω στους ανθρώπους που θα υποκύψω στην παροιμία 'δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται'. Ούτε πρόκειται να καταφερθώ ποτέ, εναντίον ενός ανθρώπου, με τον οποίο μοιραστήκαμε μια στενή φιλία επί 35 συναπτά έτη. Ιδιαίτερα όταν σήμερα βρίσκεται σε τόσο δυσχερή θέση, αυτοπαγιδευμένος στις ατελέσφορες εμμονές του. Μόνο μεγάλη λύπη μπορεί πια να μου προξενεί. Δυστυχώς, όμως, εξακολουθεί και πληγώνει πολύ κόσμο, πολλούς ανθρώπους, που το μόνο που επιθυμούν είναι να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια, για να μπορέσουν να γίνουν πάλι υπερήφανοι, για την εμβληματική ομάδα των Ποντίων, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.