Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπέτις για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με σχετική ανάρτηση στο Insagram, δεχόμενος και το σχόλιο του Δημήτρη Πέλκα.
Ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι στην «ασπρόμαυρη» μηχανή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ισπανούς ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα:
«This is Toumba, this is PAOK.! ⚔️ 🤍🖤 Δεν θα ήταν τίποτα εφικτό χωρίς τη στήριξη σας!» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
Ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Πέλκας, τον χαρακτήρισε «φονιά», λόγω του... δολοφονικού του ενστίκτου, το οποίο επιβεβαίωσε και στο χθεσιβοβραδινό ματς κόντρα στην Μπέτις για το Europa League.
Δείτε εδώ το ποστ του φορ του ΠΑΟΚ.