Γιάκομπ: «Δεν είναι ρατσιστής ο Κολτέσκου»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, Βίκτορας Γιάκομπ, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την Ελλάδα αγωνιζόμενος με τη φανέλα τόσο του Άρη, όσο και του Ηρακλή και μίλησε για τις δυο ομάδες, αλλά και τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στον αγώνα ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασάκσεχιρ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο, έχω μια ακαδημία, ενώ έχω μαζί με τις αδερφές μου μια κατασκευαστική εταιρία», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει: «Παρακολουθώ ότι ο Άρης ήταν μέχρι πρότινος στην κορυφή και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Ήταν έκπληξη για τον Άρη να είναι εκεί με βάση όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχω δει παιχνίδι του Άρη μέχρι στιγμής, αλλά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσω να το δω».

Για τον Ηρακλή:

«Ξέρω για τον Ηρακλή είναι ότι σε δύσκολη κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή και σταθερή διοίκηση ώστε να επιστρέψει εκεί που ήταν. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός στους φίλους του Ηρακλή για όσα περνάει ο σύλλογος τα τελευταία δέκα χρόνια. Κρατάω επαφές με κάποιους από τους οπαδούς της ομάδας και καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό τους».

Για τα όσα έγιναν στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ:

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό που συνέβη στο Παρίσι, δεν το περίμενα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ΄ όλους σε τέτοια θέματα. Το negru στα Ρουμάνικα είναι μαύρος. Ο τέταρτος διαιτητής τον γνωρίζω προσωπικά. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είναι ρατσιστής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Δεν του αξίζει αυτό που συνέβη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.