«Για τους οπαδούς της Μακάμπι ο Ιβιτς είναι πιο ψηλα΄ και από τον Γκουαρδιόλα»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Γιανίβ Τούχμαν, και μίλησε για την πιθανή επιστροφή του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την επιστροφή του Ιβιτς στην Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Αυτή την περίοδο η μεγάλη είδηση αν θα επιστρέψει ο Ιβιτς στον Μακάμπι, που έχει δύο χρόνια χωρίς τίτλο. Για τους οπαδούς της Μακάμπι ο Ιβιτς είναι πάνω από τον Γκουαρδιόλα, είναι σαν να θέλω εγώ 1 εκατ.ευρώ. Το άλλο θέμα είναι ο Ζάχαβι που τον θέλει ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι αλλά πιθανό να καταλήξει στην Μποταφόγκο που τον θέλει και εκείνη. Οι οπαδοί της Μακάμπι πιστεύουν πως με τον Ιβιτς και τον Ζάχαβι η ομάδα τους θα έχει κλειδωμένο τον τίτλο».

Για τις πιθανότητες να γίνει το deal με Ιβιτς: «Το περιμένουμε κάθε μέρα, περιμένουμε να βγει ανακοίνωση. Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι είναι στον Καναδά και οι διαπραγματεύσεις γίνονται με την πλευρά του Ιβιτς. Ο Αγγελίδης είναι ο συνδετικός κρίκος και αυτός είχε φέρει τον Ιβιτς στο Ισραήλ και την προηγούμενη φορά. Ο Ιβιτς έχει προτάσεις από Ελλάδα, Σερβία και δεν έχει κλείσει το θέμα της Αγγλίας. Αν επιστρέψει στην Μακάμπι τότε μπορούν να ανοίξουν ξανά οι πόρτες για την Αγγλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.