Για τον πρώτο άσο ο Big Sam

Θανάσης Κυλώνης30 Ιανουαρίου 2021

Το διπλό της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», η… κοκορομαχία Λουκάκου-Ζλάταν στο ντέρμπι του Μιλάνου και το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη μεσοβδόμαδα.

Από Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσω, όπου το πιο ξεκάθαρο φαβορί σε ικανοποιητική απόδοση είναι η Τότεναμ στο 2.30. Μπορεί να έχασε από τη Λίβερπουλ την Πέμπτη, χάνοντας με τραυματισμό και τον Κέιν, αλλά ο Μουρίνιο έχει πολύ μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες επιπέδου Μπέιλ να μένουν αναγκαστικά στον πάγκο. Ούτε η Μπράιτον είναι κομπλέ άλλωστε και δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει η μοναδική ομάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ χωρίς νίκη εντός έδρας. Θα ρισκάρω και στον άσο-αουτσάιντερ (3.30) της Γουέστ Μπρομ. Παίζει εξάποντο σωτηρίας με την εξίσου ντεφορμέ Φούλαμ, αντίπαλος που είναι στα μέτρα της και μάλλον ιδανικός για να πανηγυρίσει ο Αλαρντάις την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

Στη Γαλλία, οι πρωτοπόρες Παρί και Λιλ πολύ δύσκολα θα γκελάρουν κόντρα στις ουραγούς Λοριάν και Ντιζόν αντίστοιχα, οι νίκες τους μαζί με over «νοστιμεύουν». Καλοπληρωμένο στο 2.10 το g/g στο Μαρσέιγ-Ρεν, με τον Βίλας-Μπόας να συνεχίζει τελικά στον πάγκο της ΟΜ μέχρι τον Ιούνιο.

Δυο καλοπληρωμένα πιθανά over στη Β’ Γαλλίας, το Νανσί-Παρί στο 2.00+ (η Νανσί μετρά 9 over με g/g στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος!) και το Αμιάν-Σατορού στο 2.30+ (η Αμιάν μετρά 2 over 3,5 με g/g στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, η ουραγός Σατορού 3 σερί over 4,5 με g/g!). Παίζεται κοντά στο 2.00 και ο άσος της Γκινγκάμπ, είναι too much για την ποιότητα του ρόστερ της τα 8 σερί εντός έδρας ματς χωρίς νίκη και η ουραγός Πο που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για έναν άσο ύστερ από πολλούς μήνες.

Στην Ισπανία, καλοπληρωμένο στο 2.10+ το g/g στο Εϊμπαρ-Σεβίλλη. Οι Βάσκοι σκοράρουν σε κάθε ματς, ακόμα και στα ματς με Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπάρσα βρήκαν δίχτυα, γιατί να μην το κάνουν και κόντρα στην 4η Σεβίλλη; Από σημεία, ελκυστικότατο το 2.20 στον άσο της πρωτοπόρου της Σεγούντα Ντιβιζιόν Εσπανιόλ, απέναντι στην κουρασμένη ελέω κυπέλλου Βαγιεκάνο.

Στην Ολλανδία, αξία βρίσκω στο 3.30+ της φορμαρισμένης Φένλο του «δαιμονισμένου» Γιακουμάκη. Πέντε νίκες στα 6 τελευταία μετρά, η Φορτούνα Σιτάρντ είναι ισόβαθμή της και όχι τόσο αποτελεσματική εντός έδρας, το ματς είναι γειτονικό ντερμπάκι, θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Καλοπληρωμένο τέλος στο 2.00+, το over στο Χεράκλες-Χρόνινχεν, ομάδες που έχουν πολλά over στα τελευταία τους ματς και ακόμα περισσότερα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις την τελευταία 10ετία.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Επιλογές με γκολ

ΕΪΜΠΑΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ Over

ΑΜΙΑΝ – ΣΑΤΟΡΟΥ Over

ΝΑΝΣΙ – ΠΑΡΙ Over

Επιλογές σημείων

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΦΟΥΛΑΜ 1 DNB

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΠΟ 1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ Σ. – ΦΕΝΛΟ 2 DNB

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΛΙΛ – ΝΤΙΖΟΝ 1 & Over

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΕΚΑΝΟ 1

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.