Για τον κόσμο και τον Ραζβάν

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Εχει ιδιαίτερη σημασία το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που έχει αντιληφθεί ακόμη και ο πιο απλός οπαδός της ομάδας. Ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία με νίκη να στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα αναρρίχησης προς την κορυφή και παράλληλα να περάσει με επιτυχία το τεστ προόδου κόντρα σε μία από τις ομάδες που θέλει να τον ανταγωνιστεί φέτος για τον τίτλο.

Ωστόσο, υπάρχουν και δύο ακόμη σημαντικά κίνητρα που βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ. Το ένα αφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται την στήριξη που τους παρέχει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία, πώς απλώνει ασπίδα προστασίας ακόμη και σε κακές εμφανίσεις και θέλουν να του δείξουν ότι δεν κάνει λάθος που τους εμπιστεύεται τόσο ανοιχτά. Θέλουν να νικήσουν και γι’ αυτόν και μάλιστα με καλή απόδοση που άπαντες περιμένουν από τους παίκτες του Δικεφάλου.

Υπάρχει, όμως, και το διαρκές στοίχημα της εμπιστοσύνης του κόσμου. Ανεξάρτητα από τα κατά καιρούς παράπονα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ζητούν να λάβουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Να αγκαλιάσουν την ομάδα και να βρεθούν στο πλευρό τους στην πορεία πρωταθλητισμού που θέλουν να κάνουν. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η καλύτερη ευκαιρία να ζεστάνουν ακόμη περισσότερο όσους τους πιστεύουν και παράλληλα να μειώσουν το ποσοστό εκείνων που τους αμφισβητούν. Γι’ αυτό και στις μεταξύ τους συζητήσεις δηλώνουν έτοιμοι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό αύριο το βράδυ και όλοι περιμένουν να το επιβεβαιώσουν στην πράξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.