«Για τον Αντρέ δεν υπήρχε θέμα διαπραγμάτευσης, όταν ήταν στη Βόλφσμπουργκ έκανε τον τραυματία για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο φίλος του Βιεϊρίνια, Ηλίας Διδασκάλου, και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Για τον Αντρέ δεν υπήρχε θέμα διαπραγμάτευσης, γύρισε στην Ελλάδα για να μείνει στον ΠΑΟΚ. Η σημαία θα μείνει ψηλά για όσο θέλει εκείνος. Κάθε συζήτηση για το συμβόλαιό του την έβλεπε το ίδιο, είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει κρατήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει για την ομάδα που αγάπησε. 

Εκείνη την περίοδο που ήταν στη Βόλφσμπουργκ, έκανε τον τραυματία για να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελε να γυρίσει στην Τούμπα. Η τύχη που είχαμε σαν ΠΑΟΚτσήδες να τον φέρει ο Σάντος στον ΠΑΟΚ και να κλείσει, όπως φαίνεται, την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ήταν τεράστια. Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη θα παίξει, αυτό μπορεί να το πει μόνο ο ίδιος. Σήμερα είναι μια ωραία μέρα με την ανανέωσή του, γιατί ο Αντρέ δεν ήταν καλά μετά τον τελικό Κυπέλλου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.