Για το βήμα παραπάνω στο Ίστμπουρν η Μαρία Σάκκαρη

Metrosport Team19 Ιουνίου 2022

Μετά την πορεία της μέχρι τα προημιτελικά στο Νότιγχαμ και τον ημιτελικό στο Βερολίνο, η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για το 3ο και το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Wimbledon, στο Ιστμπουρν.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια καταλαμβάνει το Νο3 του ταμπλό στο WTA 500 τουρνουά στο γρασίδι και θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εβδομάδες της στο χόρτο: έναν τελικό ή ακόμα και τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης έχει bye στον 1ο γύρο του Rothesay International Eastbourne και στις "32" περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Κιρστέα - Καλίνινα.

Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την 16-Γιούλια Πουτίντσεβα ενώ στα προημιτελικά με το Νο8 του ταμπλό, Γέλενα Οσταπένκο. Στο quarter βρίσκεται και η πάντα επικίνδυνο στο γρασίδι, Νο11 του ταμπλό, Μάντισον Κις που διασταυρώνεται στις "16" με την Οσταπένκο.

Επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται η 2-Ονς Ζαμπέρ που είναι πιθανή αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά, με την Τυνήσια να έχει πιθανές αντιπάλους τις Μουγκουρούθα, Μερτένς μέχρι την 8αδα.

Νο1 του ταμπλό στο Ίστμπουρν είναι η Πάολα Μπαντόσα που θα παίξει στο πρώτο της τουρνουά, μετά τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του Roland Garros με retire από την Κουντερμέτοβα.

Πηγή: Tennis24

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.