Για το καλύτερο ο Ηρακλής στη Λάρισα

Στέλιος Παρθενάκης11 Απριλίου 2021

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει στη διάθεσή του 11 ετοιμοπόλεμους αθλητές, για να θέσει απέναντι στη Λάρισα στον αγώνα του Κλειστού της Νεάπολης (20:00, ΕΡΤ3), καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις από το αγωνιστικό δυναμικό του.

Ο ένας είναι ο Φώτης Γεωργαλάς, ο οποίος προσφάτως τραυματίστηκε στο γόνατο και οι έτεροι δύο είναι εκ των τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού, που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα από τις προηγούμενες μέρες και των οποίων το ανιχνευτικό τεστ δεν κατέστη ακόμη αρνητικό και συνεπώς δεν απέκτησαν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, οι άλλοι δύο παίκτες, που ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό, ξεπέρασαν πλήρως την ασθένεια, καθώς εμφάνισαν αρνητικά αποτελέσματα στις πρόσφατες ανιχνεύσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ενόψει της αναμέτρησης με τη θεσσαλική ομάδα.

«Πάμε στην Λάρισα σε ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την νίκη που θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Όσον αφορά την ομάδα μας, ψάχνουμε την νίκη που θα μας στείλει στα play off. Με το πρόβλημα του covid-19 που αντιμετωπίζει η ομάδα θα έχουμε δύσκολο έργο, λόγω των απουσιών, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτή την πολύτιμη νίκη για την συνέχεια της πορείας μας», τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.