Για την υπέρβαση ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό, ερωτηματικό ο Φετφατζίδης

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Τρεις ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ο Άρης υποδέχεται στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό. Ένα ακόμη απαιτητικό 90άλεπτο για τους «κιτρινόμαυρους», δεδομένου και της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.  

Μετά την ήττα από την Ένωση, ο Μίκαελ Ένινγκ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την προσπάθεια που καταβάλλουν τις τελευταίες εβδομάδες. Έχοντας να διαχειριστεί ένα ρόστερ μόλις δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών οι συνθήκες εργασίας για τον Γερμανό τεχνικό είναι δύσκολες, διότι καλείται να διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις οι οποίες προφανώς δεν είναι υπό τη δική του ευθύνη.  

Ο Ένινγκ θα έχει στη διάθεσή του του Λούκας Σάσα μιας και τα τα νέα για τον Βραζιλιάνο μέσο είναι ευχάριστα σχετικά με τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Άρη, τερματοφύλακας θα είναι οι Κουέστα, στην άμυνα οι Κόρχουτ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης και Ροζ, στα χαφ οι Σάσα Ματίγια και η τριάδα των Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες θα είναι πίσω από τον Διαμαντοπουλο.

Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς “πάτησε” γκάζια στους ποδοσφαιριστές του μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Περισσότερο για να τους διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση αφού η υπόθεση του τίτλου έχει ήδη κριθεί, αλλά υπάρχει και το κίνητρο της πρόκρισης επί της Γουλβς. 

Στον αγώνα με τον Άρη ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές (Σα, Τσιμίκας, Μπα, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί) και ευκαιρία να αγωνιστούν σε κάποιους άλλους.

Διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας. Ο 42χρονος έχει “σφυρίξει” μόνο αγώνες play out, ενώ στο φετινό Πρωτάθλημα έχει συνολικά 9 συμμετοχές. Τον Άρη και τον Ολυμπιακού τους “έπαιξε” σε αγώνες Κυπέλλου, με Ξάνθη και Λαμία αντίστοιχα. Βοηθοί του για το σημερινό ματς ορίστηκαν οι Ψαρρής και Σινιοράκης, 4ος θα είναι ο Βάτσιος, ενώ στο VAR οι Τζοβάρας και Μπούξμπαουμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.