O Παναθηναϊκός για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στην Μονακό

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός (12-8) υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Μονακό (11-9) (11/01, 21:15) για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι νίκησαν πριν από 48 ώρες την Αναντολού Εφές κάνοντας τα εύκολα δύσκολα με 83-76 με τον Μάριους Γκριγκόνις να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση την φετινή σεζόν και σήμερα θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες στην νέα «διαβολοβδομάδα» τόσο για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία αλλά και σε τροχιά τετράδας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με  την Φενερμπαχτσέ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα που τραυματίστηκε στο αγώνα με το περιστέρι για το πρωτάθλημα, θα μείνει στα πιτς για 1,5 μήνα αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου που η επιστροφή του επιτέλους στην αγωνιστική δράση θα είναι την Κυριακή στην αναμέτρηση με το Λαύριο. Σε δηλώσεις του ο Αταμάν ανέφερε ότι το γήπεδο θα είναι sold-out και ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουν την 13η νίκη.

Στην αντίπερα όχθη οι Μονεγκάσκοι προέρχονται από το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Μπασκόνια με 93-83, βρίσκονται μαζί με τον Ολυμπιακό στην 7η θέση. Η ομάδα του Πριγκιπάτου έρχεται στην Αθήνα για να πάρει ρεβάνς της ήττας της από τον πρώτο αγώνα. Στα θετικά ο Ομπράντοβιτς θα έχει τον Τζόρνταν Λόιντ που επιστρέφει, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος είναι τιμωρημένος από τον σύλλογο του Μόντε Κάρλο. Επίσης ο Σέρβος προπονητής ανέφερε πως τέτοια πράγματα όπως στο παιχνίδι του Α' γύρου με τον τριφύλλι σπάνια συμβαίνουν, ενώ για το ματς μίλησε και ο Ουαταρά, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Πριγκιπάτο.

Θυμίζουμε ότι στις 20 Δεκεμβρίου του 2023 πριν μερικές εβδομάδες δηλαδή, οι πράσινοι επικράτησαν των Μονεγάσκων στο Μονακό με 91-90 με το buzzer bitter του Μάριους Γκριγκόνις στο τελευταίο δευτερόλεπτο έπειτα από ασίστ του Ντίνου Μήτογλου. Διαιτητές για το σημερινό αγώνα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο Σίλβα. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.