Για την πρόκριση στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Ιουλίου 2020

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, πράξη δεύτερη σήμερα (3/7, 19:00) στο Final Four στη Volleyleague. Ο Δικέφαλος προηγείται με 1-0 στη σειρά και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα έχει την ψυχολογία υπέρ της μετά τη σπουδαία ανατροπή στον πρώτο αγώνα από 0-2 σε 3-2

Αυτό φαίνεται και στις δηλώσεις του Τάσου Γάτση.

«Ο Παναθηναϊκός μας υποτίμησε στον πρώτο αγώνα και το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της. Εδειξε πως έχει διάρκεια και πως είναι αποφασισμένη για όλα. Κάποιοι ξεγελάστηκαν στις εκτιμήσεις τους για τον ΠΑΟΚ επειδή δεν ήρθαν οι ξένοι αλλά όλοι εμείς οι Έλληνες θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό μέσα σε αυτή την περίεργη χρονιά με τις πολλές ιδιαιτερότητες και τις πολλές αλλαγές. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα όπως και στον πρώτο αγώνα» δήλωσε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση ώστε να ισοφαρίσει και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

«Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στον πρώτο αγώνα. Αφήνουμε πίσω μας το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό όλων μας είναι στον δεύτερο αγώνα. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ξέρουμε καλά πως μπορουμε να πάρουμε το ματς και εν συνεχεία να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς σε τρίτο παιχνίδι» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.