Για τη νίκη στην Αθήνα με ένα... πρόβλημα

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια (9/2).

Ο Αριστείδης Λυκογιάννης είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, πλην του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με στόχο την 2η εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτων» και θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας, στην οποία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο συνεργάτης του κ.Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, τόνισε: «Συζητήσαμε όλοι μαζί την κακή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Πάτρας και ιδιαίτερα αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι όμως και δύσκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη βάση της βαθμολογίας, προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει νίκες. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αμυντικό μας πλάνο, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.