Για τη δέκατη νίκη ο Ηρακλής κόντρα στον Ερμή Μηχανιώνας

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσερβίνης

Ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση έχει σήμερα το μεσημέρι στις 3 ο Ηρακλής που για την 10η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ φιλοξενεί τον Ερμή Μηχανιώνας. Η διαφοροποίηση εν συγκρίσει με τους προηγούμενους αγώνες έγκειται στο γεγονός ότι το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο Ασβεστοχωρίου.

Ο στόχος βεβαίως δεν αλλάζει για τους παίκτες του Μαργαρίτη Κεχαγιά και δεν είναι άλλος από μία ακόμη νίκη, η οποία θα συνοδευτεί από καλό θέαμα.

Οι κυανόλευκοι που μετρούν εννιά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα ολοένα και καλύτεροι. Παρότι πλέον δεν έχουν για συμπαίκτη τον Εμάνουελ Περόνε, ενώ απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Τάι. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί ούτε στη σημερινή αναμέτρηση, μιας και αφίχθη μόλις χθες στη Θεσσαλονίκη από τη Βραζιλία και δεν έχει κάνει προπονήσεις. Η επιστροφή του στην δράση τοποθετείται χρονικά για την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Κεραυνό Μονοπήγαδου.

Αποθέωση από τον κόσμο

Η σημερινή παρουσία του Ηρακλή στο Ασβεστοχώρι όπως μεταφέρθηκε από τη «Μ» και τις προηγούμενες ημέρες έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους Ηρακληδείς όλων των γύρω περιοχών. Οι οργανωμένοι οπαδοί μάλιστα ετοιμάζουν εκπλήξεις πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ η σημερινή ημέρα συμπίπτει χρονικά και με την έναρξη λειτουργίας-και πάλι- του συνδέσμου φίλων Ηρακλή στο Ασβεστοχώρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.