Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Απέναντι στην εντυπωσιακή τη φετινή σεζόν Γρανάδα, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέσα στην Ισπανία τη μεγάλη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητες επιλογές, ειδικά στοιχήματα, fantasy τουρνουά και όχι μόνο!

Το διπλό απέναντι στη Γρανάδα (είχε εντυπωσιάσει την πρώτη αγωνιστική νικώντας μέσα στην έδρα της Αιντχόβεν), προσφέρεται σε απόδοση 5.45 ενώ ο άσος των Ισπανών που είναι και το φαβορί στο 1.61.

Η επιλογή του G/G στο 1.87 μοιάζει πολύ συνετή επιλογή αν λάβουμε υπόψη πως σε όλα τα παιχνίδια του στην Ευρώπη φέτος ο ΠΑΟΚ σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ.

Για τους λάτρεις των υψηλών αποδόσεων και των σκορ τα… πολύ συχνά 2-1 (8.50) και 1-1 (7.10) είναι πολύ ελκυστικά.

Όπως και σε κάθε αγώνα η Stoiximan προσφέρει επιλογές σε κόρνερ, κίτρινες κάρτες, σκόρερς, ημίχρονα/τελικά,  αλλά και την επιλογή του MatchCombo, όπου μπορείς να συνδυάζεις αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

Υψηλό εμπόδιο για την ΑΕΚ

Δύσκολος αγώνας και για την ΑΕΚ στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Υποδέχεται την πολύ ισχυρή Λέστερ και ο άσος προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (4.50) έναντι του 1.77 της επικράτησης των Άγγλων.

Η παρέα του Τζέιμι Βάρντι προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ και επιθετικά είναι εντυπωσιακή.

Το Over σε απόδοση 1.91 αλλά και το G/G στο 1.83 είναι πολύ πιθανά λαμβάνοντας υπόψη και τα πρόσφατα αποτελέσματά τους στην πρώτη αγωνιστική.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | KEΘEA: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ EKΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.