Για «ψηστήρι» Γαλατασαράι σε Ρονάλντο γράφουν οι Τούρκοι

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Το σίριαλ της πιθανής αποχώρησης του Κριστίανο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρείται, με τουρκικό Μέσο να κάνει λόγο για «ψηστήρι» της Γαλατασαράι στον Πορτογάλο ώστε να τον κάνει κάτοικο Τουρκίας.

Μετά την απόκτηση των Τορέιρα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Μάτα, Σεφέροβιτς, Μέρτενς και Ικάρντι, φαίνεται πως στην τούρκικη ομάδα, δεν επαναπάυονται και θέλουν να ρίξουν την απόλυτη «βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, η «Fotomac» σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Ερντέν Τιμούρ, ο επικαφαλής του κλαμπ,βρίσκεται σε επαφές με τους εκπροσώπους του 37χρονου αστέρα από το καλοκαίρι, όμως σε πρώτη φάση η στάση τους ήταν αρνητική αφού έψαχναν αποκλειστικά για κάποια ομάδα που να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως όπως αναπαράγει το εν λόγω δημοσίευμα, η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει για την «Τσιν Μπομ», αλλά οι προσπάθειες να πείσουν τον 5 φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να μετακομίσει στην γειτονική χώρα εντείνονται ενόψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Ο επικεφαλής του κλαμπ, Ερντέν Τιμούρ, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Γαλατάσαραϊ να αποκτήσει τον παίκτη, που έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 411.000 ευρώ αλλά λέγεται πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του πάικτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.