Ελβετικό τυρί ήταν πάλι ο ΠΑΟΚ, πλήρωσε και την εμμονή στο «τσίκι-τσίκι»

Αρις Νικολάκης24 Οκτωβρίου 2022

Δεν τα παράτησε. Προσπάθησε. Δεν έχασε αλλά... Στο Α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν βλεπόταν. Στο Β΄ μέτρησε η έδρα και το βάρος της φανέλας! Ο Αστέρας παρά το 0-2 φοβόταν. Και στο τέλος δικαιώθηκε ο φόβος του!

Έτσι η αλλιώς έχασε άλλους δυο βαθμούς στην έδρα του. Πλήρωσε τα συνήθη λάθη στην άμυνα. Ελβετικό τυρί ήταν πάλι. Πλήρωσε και την εμμονή του προπονητή του στο "τσίκι-τσίκι" από την άμυνα, για να κτίσει επίθεση...

Οι γηπεδούχου ήθελαν δεκατρείς πάσες, για να περάσουν τη μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι... τρείς. Αν σας λέει κάτι αυτό. Κι αυτό το "τσίκι-τσίκι" επί του παρόντος τουλάχιστον, είναι παιγνίδι με τη φωτιά. Και κάηκε χθες. Καψαλίσθηκε. Κι έχααε δυο βαθμούς. Σκόρπισε απογοήτευση στον κόσμο του. Τον "χάλασε" μετά το "φτιάξιμο" του την Δευτέρα .

Η μη ήττα (sic)του ΠΑΟΚ δεν διασκεδάζει τις χείριστες εντυπώσεις από τη μη νίκη (sic). Τούτο επειδή η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό - κατά πως φάνηκε κόντρα στον Αστέρα - ήταν "φύλλο συκής" για την αγωνιστική γύμνια του. Κι όχι μόνο λόγω των ελλείψεων στο ρόστερ αλλά και λόγων ελλείψεων στο γήπεδο. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επί παραδείγματι. Παίζει, δεν παίζει ο Βραζιλιάνος... Ο ΠΑΟΚ "δεκάρι" δεν έχει. Κι ο Γιόαν Σάστρε το ίδιο. Ήταν αλλού γι΄αλλού!

Και δε δεχόμαστε πως τα νέα πισώπλατα κτυπήματα της γκαντεμιάς έδρασαν ανασταλτικά. Και πριν από την έξοδο Τσοαύση και Λύρατζη ο ΠΑΟΚ - με ευθύνη προπονητών και παικτών του - μέχρι το 45ο λεπτό δεν βλεπόταν! Όσοι δε, περιμένανε μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" να πνεύσει ούριος άνεμος στην Τούμπα... Φύλλο δεν κουνήθηκε!

Υπό την έννοια τού «το μη χείρον βέλτιστον»… Ο ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε στα έγκατα της της. Εκεί απ’ όπου ξεκίνησε πριν τη σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»., για να φθάσει στον έβδομο ουρανό μετά τη λήξη. Έκανε ανώμαλη προσγείωση. Με προπονητές ( δεν βλέπουν, πως βλάπτει σοβαρά την υγεία της ομάδας τους η εμμονή στο «τσίκι-τσίκι»;) και παίκτες ντεφορμέ! Αυτοί ήταν η αιτία για το 0-2. Για το 2-2; Επιτρέψτε μας, να επιμείνουμε: Το βάρος της φανέλας κι η δύναμη της έδρας. Δίχως δεύτερη κουβέντα…

Υπό την έννοια του «το μη χείρον βέλτιστον»… Ο ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε στα έγκατα της της. Εκεί απ’ όπου ξεκίνησε πριν τη σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»., για να φθάσει στον έβδομο ουρανό μετά τη λήξη. Έκανε ανώμαλη προσγείωση. Με προπονητές

( δεν βλέπουν, πως βλάπτει σοβαρά την υγεία της ομάδας τους η εμμονή στο «τσίκι-τσίκι»;) και παίκτες ντεφορμέ! Αυτοί ήταν η αιτία για το 0-2. Για το 2-2; Επιτρέψτε μας, να επιμείνουμε: Το βάρος της φανέλας κι η δύναμη της έδρας. Δίχως δεύτερη κουβέντα…

Καιρός πάντως, είναι να "ψαχθούν" όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως στην ομάδα τού ΠΑΟΚ. Για τους συνεχείς τραυματισμούς, για τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα, για την διαρκή ...μηδενική προσφορά παικτών και για την εύθραστη ψυχολογία!

ΥΓ 1: Καλώς τον κι ας άργησε. Ο Νέλσονας Ολιβέιρα ισοφάρισε με «σέντερ φορ- ίσιο» γκολ!

ΥΓ 2: Η αγωνιστική γύμνια της άμυνας του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε περίτρανα στο 0-1 του Αστέρα…

ΥΓ 3 :Καλά τα είπε ο Γιασμίν Κούρτιτς. «Δε γίναμε καλύτερη ομάδα με τη νίκη κατά του Ολυμπιακού». Δεν τα κάνουν καλά αυτός κι οι συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.