Για ποιους αθλητές δεν ισχύει το κλείσιμο αθλητικών εγκαταστάσεων

Metrosport Team14 Μαρτίου 2020

Μεταξύ των μέτρων που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (13/3) από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι και το κλείσιμο όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όπως διευκρινίστηκε, πάντως, με ανακοίνωση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, από τη συγκεκριμένη απαγόρευση εξαιρούνται οι αθλητές και οι εθνικές ομάδες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση στο ΦΕΚ με αριθμό 855 αναφέρει όλα τα μέτρα προσωρινής απαγόρευσης με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, για τις οποίες αναφέρει: «Των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους».

Σε υλοποίηση της απόφασης ο ΣΕΓΑΣ θα αποστείλει στη γενική γραμματεία αθλητισμού και στις διοικήσεις των σταδίων τις λίστες με τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που είναι μέλη της προολυμπιακής ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.