Για όσους ξεχάστηκαν ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Γρανάδα

Γιώργος Ζαΐρης29 Οκτωβρίου 2020

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ματς που δίνει ο Δικέφαλος στη Γρανάδα. Ενα ματς για τη ΔΕΥΤΕΡΗ αγωνιστική της φάσης των ομίλων και όχι για την έκτη ή την πέμπτη ή τελος πάντων για ένα ματς που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ είναι ανοικτή, οφείλει σήμερα να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Απαντες στην ομάδα υποσχέθηκαν ευρωπαϊκή πορεία που η ομάδα την έχει ανάγκη και για λόγους ουσίας αλλά και για το πρεστίζ του. Πλέον όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τον αγώνα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μόλις αρχίσει το ματς θα θυμηθούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό αγώνα.

Πολύ απλά διότι το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Φερέιρα έχει επισκιάσει τα πάντα. Προφανώς και αυτό είναι λογικό αφού η ίδια η ΠΑΕ επιβεβαιώσει πως η Παλμέιρας ενδιαφέρεται αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα είναι το σημερινό ματς. Το μεγάλο στοίχημα λοιπόν είναι μέσα στα αποδυτήρια να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός.

Μπορεί να είναι το τελευταίο ματς του Φερέιρα στον πάγκο. Είναι πιθανό. Αλλά αυτό μπορεί να το ξεχάσει μέχρι και ο τελευταίος που είναι στην Ισπανία με την αποστολή;

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Να αφήσει μακριά την Παλμέιρας και τα συναφή. Αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο στην ομάδα. Επομένως επιτρέψτε μου να αφήσω αυτή τη στιγμή στην άκρη αυτό το θέμα που από αύριο θα απασχολήσει την ομάδα. Ο Φερέιρα όταν τον ρώτησα μου έδειξε το σήμα του ΠΑΟΚ στη φόρμα του, μου είπε ότι είναι εδώ και πως η ομάδα παίζει με τη Γρανάδα.

Στην Ισπανία σε ένα ωραίο γήπεδο (παλιό μεν ωραίο δε) άδειο λόγω πανδημίας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να φοβηθεί την ισπανική ομάδα που όπως είπε και ο Ινγκασον είναι καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έξυπνα και να κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Δεν είναι ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν αν αύριο ο ΠΑΟΚ έχει άλλο προπονητή. Σήμερα παίζει με τη Γρανάδα, ματς ευρωπαϊκό και επίσημο. Μην το ξεχνάτε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.