Για νικηφόρο σερί ο ΠΑΟΚ, τα πλάνα του Γκαρσία για Παναιτωλικό

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Μετά τα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ακολουθεί μία τετράδα αγώνων, στους οποίους ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει το απόλυτο των βαθμών. Η αρχή, πρέπει να γίνει σήμερα το απόγευμα (31/1, 17:15, Metropolis 95,5) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς σε 19 αγώνες, ο αντίπαλός του έχει 13 πόντους στο ίδιο αριθμό των αναμετρήσεων. Ο Πάμπλο Γκαρσία ζητά από τους παίκτες του να εξαλείψουν τα λάθη που έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια και να χτίσουν ένα σερί με νίκες. Ουσιαστικά σήμερα εναντίον του Παναιτωλικού, την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα, εν συνεχεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και αμέσως μετά με την Λαμία εντός, ο Δικέφαλος έχει την δυνατότητα να κερδίσει 12 βαθμούς. Οι οποίοι είναι απαραίτητοι και για τη άνοδό του στη βαθμολογία και για την ψυχολογική ανταπόκριση των παικτών του για την διαχείριση των επόμενων αγώνων που θα ακολουθήσουν.

Δεν νοείται απώλεια βαθμών σε ένα από τα επόμενα ματς, κάτι που είναι κατανοητό σε όλους. Ο Γκαρσία συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή για το σημερινό ματς. Δεν συμμετέχουν ο Καγκάβα που θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Κρέσπο που προερχόταν από τραυματισμό, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κρίθηκε πως δεν είναι έτοιμος. Τα μέλη της αποστολής, αποσύρθηκαν χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο και σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα είναι στη Τούμπα. Ο Γκαρσία με τον Σνάουτσνερ, θα μιλήσουν αναλυτικά στους παίκτες σήμερα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ζίβκοβιτς στο τέρμα, τους Βαρέλα, Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, τον Βιεϊρίνια στο αριστερό της άκρο και τον Ροντρίγκο στο δεξί. Δίδυμο στα χαφ οι Σβαμπ, Ελ Καντουρί και η τριάδα Τζόλης, Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι πίσω από τον Κρμέντσικ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.