«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2021

Για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη κινείται ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης «O Jogo» από την Πορτογαλία, ο Δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί παρελθόν καθώς ΠΑΟΚ και Νόριτς, έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον καταρχήν δανεισμό του Έλληνα διεθνή, με προοπτική όμως να πωληθεί κανονικά σε περίπτωση που τα «καναρίνια» προβιβαστούν στην Πρέμιερ Λιγκ. Για την κάλυψη του κενού στο αριστερό άκρο της άμυνας εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Φραν Φεράρι του Βόλου, όπως είχατε διαβάσει στο metrosport.gr. 

Το δημοσίευμα από την Πορτογαλία  κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, τον 25χρονο αριστερό μπακ τον οποίο θέλει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με την «O Jogo», οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, θέλοντας να μάθουν τις λεπτομέρεις μιας επικείμενης μεταγραφής.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η Σπόρτινγκ και η Ριο Άβε, βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για τον μέλλον του Ρέις, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ο παίκτης βρίσκεται σε δυσμένεια από τη διοίκηση της Ρίο Άβε λόγω της στάσης του για το θέμα της μεταγραφής και δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.