Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Άρης

Μάνος Χατζάκης02 Αυγούστου 2020

Ζωντανός στο παιχνίδι της απόκτησης του Aρμάντο Σαντίκου είναι ο Άρης, ο οποίος παράλληλα έχει ως βασικό στόχο τον Γκαστόν Σίλβα για το κέντρο της άμυνας. Οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν ό,τι μπορούν, για να τα βρουν με τους δύο ποδοσφαιριστές και έχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα τα καταφέρουν.

Ο Αλβανός επιθετικός, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Μάλαγα, δανεικός από τη Λεβάντε, παραμένει σε πρώτο πλάνο και οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να τα βρουν με τους Λεβαντίνους, ώστε να του επιτρέψουν να έρθει στο «Κλ. Βικελίδης» και να προσθέσουν ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Εφόσον ο Αλβανός επιθετικός υπογράψει, τότε θα μιλάμε για σημαντική προσθήκη, τόσο άποψη ουσίας, όσο και εντυπώσεων. Αλλωστε, τα 13 γκολ στην Ισπανία που πέτυχε, φέτος, δεν αποτελούν τυχαίο γεγονός.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να... τεντώσουν την υπόθεση απόκτησης του Γκαστόν Σίλβα. Ο Ουρουγουανός στόπερ εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, παρά το γεγονός ότι η ετήσια αποζημίωσή του θα αγγίξει (και ίσως ξεπεράσει) τις 300.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, θα καταβληθεί προσπάθεια για την υπέρβαση και, αν ο πρώην παίκτης της Ιντεπεντιέντε δεχθεί την πρόταση του Άρη, τότε αλλάζουν επίπεδο τα μετόπισθεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.