«Γι' αυτό οι αποδόσεις στο Άρης-ΠΑΟΚ είναι διαφορετικές σε σχέση με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Άπαντες στην Θεσσαλονίκη έχουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι της πόλης και στο Άρης-ΠΑΟΚ που έρχεται την Κυριακή (13/12) για την 12η αγωνιστική της Superleague 1

Στο πλαίσιο αυτό, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος όπου και εξήγησε τις αποδόσεις που «παίζουν» αυτή την στιγμή στην αγορά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Αυτή τη στιγμή το διπλό του ΠΑΟΚ κυμαίνεται γύρω στο 2.25 ενώ για τον Άρη είναι στο 3.40. Τα δεδομένα είναι πολλά. Οι εταιρίες παίζουν και με την ψυχολογία του κόσμου. Ότι δίνει η εταιρία είναι πολύ καλά μελετημένο. Ξέρουν τις σχέσεις και των δυο ομάδων, ξέρουν δηλαδή τις σχέσεις Ολυμπιακού - Άρη και Άρη - ΠΑΟΚ. Υπάρχει προφανώς μεγαλύτερη αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων. Λόγω κορωνοϊού έχουν αλλάξει πολλά για τους γηπεδούχους. Η εκτίμηση μου είναι ότι το διπλό θα πέσει.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω μια πλατφόρμα εξωτερικού και Ελλάδας όπου και παρακολουθώ τις αποδόσεις. Η ψηλότερη απόδοση του γηπεδούχου είναι στο 3.40 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 2.25. Θεωρώ ότι η απόδοση του φιλοξενούμενου θα πέσει κάτω του 2, ίσως 1.95 εκεί. Δεν θα φτάσει στα επίπεδα του Ολυμπιακού γιατί είναι διαφορετικό παιχνίδι. 

Επίσης μην ξεχνάμε η Λίβερπουλ έχει πάντα μικρότερη απόδοση από την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ματς με αδύναμο αντίπαλο, πχ την Φούλαμ. Ότι λεφτά και να δώσει η Σίτι σε μεταγραφές, δεν φτάνει την οντότητα της Γιουναίτεντ και της Λίβερπουλ. Αυτό γίνεται και στην Ελλάδα«.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.