Γι’ αυτό ζητάει την άρση του ban ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης11 Απριλίου 2020

Εν μέσω κορωνοϊού στον Αρη δεν σταματάει το “χτίσιμο” της νέας αγωνιστικής σεζόν. Με μία όμως υποσημείωση. Ότι οι κιτρινόμαυροι πέρα από την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα ακόμη εμπόδιο. 

Το απαγορευτικό από τη FIFA δεν τους δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε συμφωνίες. Γι’ αυτό οι κιτρινόμαυροι απευθύνθηκαν στην Λίγκα και στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ και με επιστολή ζητούν την άρση του ban

Ο βασικός λόγος αυτής της κίνησης αφορά την “ενεργοποίηση” των αρμοδίων γύρω από το σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει η νέα ΠΑΕ, λόγω οφειλών της παλιάς, αλλά και το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας δεν μπορεί να γνωρίζει εάν η FIFA συνεδριάσει και πότε θα βγάλει απόφαση. 

Ουσιαστικά, λοιπόν, ζητάει από την ΕΠΟ να στείλει μία επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητώντας το αυτονόητο. Την “χαλάρωση” των μέτρων της λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ομάδας να δουλέψουν δίχως εμπόδια και αβεβαιότητα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού. 

Επί του θέματος φιλοξενήθηκε εχθές στο “Metropolis 95,5” ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου, λέγοντας ότι… “Η ΕΠΟ και ο Αρης είναι στην ίδια πλευρά, κανείς δεν θέλει τιμωρία των ομάδων. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να δικαιωθεί ο Αρης”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.