«Γι΄ αυτό επέστρεψα στον Ηρακλή, γίνονται προσπάθειες να ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2020

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» και μίλησε για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχαν οι παίκτες της Γ΄ Εθνικής με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να πειστεί, ώστε να επιστρέψει στους «κυανολεύκους».

Μεταξύ άλλων είπε:

«Υπήρξε σήμερα μια τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία πολλών ποδοσφαιριστών από όλους τους ομίλους της Γ Εθνικής, λόγω της αγάπης μας για το ποδόσφαιρο και των δυσκολιών που υπάρχουν ώστε να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις ή διαβεβαιώσεις για το Πρωτάθλημα».

Για το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης:

«Υπήρξε μια καλή και μεστή συζήτηση. Αυτό που εκλάβαμε είναι ότι θα γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε να πρωταθλήματα να τελειώσουν, μόλις υπάρξουν οι διαβεβαιώσεις από τους ειδικούς».

Για την πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος:

«Προτιμώ να είμαι ρεαλιστής. Θα πάμε ανάλογα με το τι πουν οι ειδικοί. Πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι. Θέλουμε να τους δείξουμε το πρόβλημα που υπάρχει τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει να υπάρξει ένας προγραμματισμός ώστε να ξέρει και η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής».

Για τους λόγους που επέστρεψες στον Ηρακλή:

«Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μου σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όμως όταν μιλάμε για τον Ηρακλή, μου είναι τελείως αδιάφορο. Έχει δυσκολίες η κατηγορία. Κάθε αρχή και δύσκολη. Πιστεύω όμως στη θέληση, στον προγραμματισμό και στον κοινό στόχο. Στο τέλος, θα πάνε όλα καλά και θα έχει δημιουργηθεί κάτι δυνατό. Αυτός ήταν και ο λόγος που είπα θα επιστρέψω. Οποιαδήποτε προσπάθεια έχει μέσα τον Ηρακλή, εμένα θα με βρει εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.