Γι' αυτό άσκησε βέτο ο ΓΣ Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Απριλίου 2021

Είδηση προέκυψε από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και αποκάλυψε το Metropolis 95.5 και ο Βασίλης Μάστορας. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Φώτης Θέος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου και ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες και όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι του ΓΣ και οι παρόντες στη συνάντηση, δήλωσε ότι η παραμονή του τη νέα χρονιά -στον προεδρικό θώκο- σε περίπτωση ανόδου ή μη του Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι δεδομένη.

Οι άνθρωποι του ΓΣ «κατηγορούν» τον κ. Ζαντόπουλο ότι δεν τηρεί τον λόγο του και εμείς σας θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων στις 25 Αυγούστου 2020 στο Metropolis 95.5.

«Είμαστε πολύ κοντά για να συμφωνήσουμε για κάποια πράγματα. Η ομάδα θα συνεχίσει με το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν καταφέρει να βγει, θα γίνει ΠΑΕ με την ονομασία Ηρακλής. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για το αντίθετο σενάριο. Υπάρχει καλή διάθεση από όλους. Το μπάτζετ θα το καλύψει ο Ηρακλής.

Αν δεν τα βρούμε, θα συνεχίσουμε μόνοι μας ως Ηρακλής Αμπελοκήπων. Μέχρι να γίνει ΠΑΕ, θα είμαι εγώ.

Τον πρώτο χρόνο θα διαχειριστούμε εμείς την ομάδα και τον επόμενο εφόσον ανεβεί, θα την παραδώσουμε στον Ηρακλή».

Να σημειώσουμε ότι η πλευρά του κ. Ζαντόπουλου διαψεύδει τα όσα του καταλογίζουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη τονίζοντας πως θα τηρήσει όσα έχει συμφωνήσει με τον κ. Δρακόπουλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.