Γεύμα με -50% σε πάνω από 30 Εστιατόρια της πόλης!

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2020

Φαντάζεσαι σχεδόν σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης να είχες 50% έκπτωση για Γεύμα και μάλιστα με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο;

Τώρα σταμάτα να το φαντάζεσαι γιατί το Goldmall.gr το έκανε πραγματικότητα!


Μπες στο Goldmall.gr και δες όλες τις προσφορές για τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!


Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για το καλό φαγητό. Θα έλεγε κάποιος ότι στο μυαλό των Θεσσαλονικέων ένα καλό γεύμα καθίσταται απόλαυση και ιεροτελεστία. Σε κάθε σημείο αυτής της πόλης αισθάνεσαι ότι χτυπάει η καρδιά της γαστρονομίας, καθώς έχεις μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών επιλογών για Γεύμα ή Δείπνο! 

Εδώ θα δεις μερικές προτάσεις για να απολαύσεις εκλεκτό φαγητό με τον πιο οικονομικό τρόπο.


Κέντρο:


Με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο, το «Ουζερί του Αγιολί» στην Παραλιακή είναι το σημείο όπου οι Μεσογειακές γεύσεις απογειώνονται!


Η Πλατεία Άθωνος είναι φημισμένη για τις γεύσεις και τα αρώματά της! Σε χρώματα μπλε και λευκά, το Παραδοσιακό Βολιώτικο Τσιπουράδικο «Δίχτυ» σε ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά!


Η... νέα φάση είναι στην Πλατεία Αντιγονιδών! Ένας πολύχρωμος χώρος με εμπνευσμένες χειροποίητες γεύσεις, εξαιρετικές μουσικές επιλογές, αλλά και πολλά παρεΐστικα παιχνίδια!


Κι αν θες να φας τον… αγλέορα, τότε δεν μπορείς παρά να πας στο νέο γευστικό ορόσημο στα Λαδάδικα! Φάε τον... αγλέορα με τον πιο ποιοτικό τρόπο! Χειροποίητα πιάτα, άριστα υλικά και φυσικά... ζουμερά διαλεγμένα κρέατα!


Ανατολικά:


Εδώ η αγάπη για τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις είναι το βασικό συστατικό σε κάθε πιάτο! Θα το βρεις σε έναν εξαιρετικά διακοσμημένο χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο και το λευκό, με μεγάλα ξύλινα ρετρό τραπέζια!


Οι λαχταριστές γεύσεις κρεατικών είναι… στενά συνδεδεμένες με την Τούμπα! Δοκίμασε ανάμεσα σε 14 είδη σάντουιτς ή φτιάξε τη δική σου χορταστική μερίδα με τεμάχια της επιλογής σου, από σουβλάκι, γύρο, μπιφτέκι, πανσέτα, σουτζουκάκια, κ.α.!


Έλα σε έναν παράδεισο... κεφτέδων στην Καλαμαριά, με διεθνείς γεύσεις και γαστρονομικούς συνδυασμούς που δεν είχες φανταστεί! Δοκίμασε παραδοσιακές συνταγές, αλλά και γευστικές παραλλαγές των κεφτέδων, από... όλο τον κόσμο!


Ο χώρος που φημίζεται για την πυρακτωμένη πέτρα όπου ψήνεις μόνος σου το εκλεκτό κρέας της επιλογής σου, ζώντας μία μοναδική εμπειρία! Και όλο αυτό σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με προσεγμένη διακόσμηση!


Δυτικά:


To hot spot της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στα δυτικά, μετρώντας 22 χρόνια μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων! Στον φιλόξενο χώρο του θα βρεις υπέροχα ελληνικά πιάτα κρεατικών και θαλασσινών!


Έλα σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι με παραδοσιακές Ελληνικές, Μεσογειακές και Ιταλικές Γεύσεις! Χίλιοι και ένας... απίθανοι μεζέδες, άφθονο κρασί-τσίπουρο και μόλις απέκτησες το νέο σου στέκι στα δυτικά της πόλης!


Απόλαυσε μία πλούσια ποικιλία ποιοτικών Κρεατικών που ψήνεις μόνος σου σε ειδικά διαμορφωμένο Τραπέζι Barbeque, έναν νέο πρωτοποριακό χώρο στη Σταυρούπολη!


Μπες στο Goldmall.gr και δες όλες τις προσφορές για τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.