Γερμανού κατά Ιωάννου: «Όχι, όχι αγόρι μου»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2021

Τον εκνευρισμό της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε μία φράση του Μάνου Ιωάννου αναφορικά με τις καταγγελίες που διαδέχονται η μία την άλλη και αφορούν παρενοχλήσεις που συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, «κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές».

Ενώ η παρουσιάστρια απάντησε: 

«Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, για να προσθέσει,

 «Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το "κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές". Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.