Κορυφαία γερμανική σφυρίχτρα στο Άρης - ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Τον Φέλιξ Μπριχ όριζε η ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. Στο VAR θα βρεθούν οι, επίσης, Γερμανοί, Γκούντερ Περλ και Μπουξμπάουμ.

Ο Φέλιξ Μπριχ έχει «σφυρίξει» στην καριέρα του έναν τελικό Champions League (2017, Ρεάλ-Γιουβέντους 4-1) και έναν τελικό Europa League (2014, Σεβίλλη-Μπενφίκα 4-2 στα πέναλτι) ενώ έχει πάρει μέρος σε δύο Μουντιάλ (2014 και 2018) κι ένα EURO (2016) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012.

Ο Γερμανός  έχει διευθύνει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League, τη ρεβάνς της Τούμπας το 2018 (1-4), τη νίκη-πρόκριση (2-1) του Δικεφάλου επί των «αετών της Λισαβόνας» και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2021 στο «Καραϊσκάκης» (3-0). 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Μανούχος ορίσθηκε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό, ο Ευαγγέλου στο Ιωνικός - ΟΦΗ, ο Καραντώνης στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης, ο Σιδηρόπουλος στο Αγρίνιο και στο ματς ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό, ο Παπαδόπουλος στην εντός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κουτσιαύτης στο Λαμία - Απόλλων Σμύρνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.