Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι μέσα σε κολέγιο-Μία καθηγήτρια σοβαρά τραυματισμένη

Γιάννης Τσερβίνης05 Σεπτεμβρίου 2025

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Έσεν της Γερμανίας, όταν άνδρας που κρατούσε μαχαίρι εισήλθε σε κολέγιο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, ένας μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια καθηγήτρια σε κολλέγιο της περιοχής Nordviertel στο Έσσεν, με την αστυνομία εν συνεχεία που έσπευσε στο χώρο να τον εξουδετερώνει πυροβολώντάς τον. Η καθηγήτρια δέχθηκε το χτύπημα στο στομάχι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες η ζωή της δεν κινδυνεύει. 

Ο δράστης σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ήταν ένας 17χρονος μαθητής που σπούδαζε στο επαγγελματικό κολλέγιο. Δεν είναι ακόμη σαφές αν βρισκόταν στην τάξη ή αν μπήκε στην αίθουσα για την επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.