Γερμανία: Αυτός είναι ο ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από Έλληνα

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2026

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 36χρονος ελεγκτής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης που εξαπέλυσε Έλληνας στο Λαντστούλ της Γερμανίας.

To περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δρομολογίου από το Καϊζερσλάουτερν προς το Ζάαρμπρικεν, όταν ο 26χρονος άνδρας επιτέθηκε στον ελεγκτή, χτυπώντας τον επανειλημμένα στο κεφάλι. Αμέσως, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Χόμπουργκ, όπου και κατέληξε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Ο 36χρονο ελεγκτής, ονόματι Σερκάν Τσ. εργαζόταν για σχεδόν δύο δεκαετίες στη Deutsche Bahn και ήταν γνωστός για την αφοσίωση στο επάγγελμα, ενώ ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 11 και 13 ετών. «Ήταν το χειρότερο. Τα παιδιά έπρεπε να δουν τον πατέρα τους να πεθαίνει», σημείωσε μιλώντας στη BILD ο παππούς των παιδιών. Μάλιστα, πληροφορούμενος την είδηση, ο πατέρας του θύματος υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass.

Στο μεταξύ, ο 26χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε ως Έλληνας υπήκοος, που διαμένει στο Λουξεμβούργο, ενώ πλέον βρίσκεται υπό κράτηση.  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.