Γεωργούντζος: «Τι μου είπε ο Αναστόπουλος για το ΠΑΟΚ-Καλαμάτα»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε o γνωστός δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργούντζος, και μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φέρει αντιμέτωπους την Καλαμάτα και τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στη Θεσσαλονίκη έμαθα τη δουλειά του δημοσιογράφου, σπούδασα σε αυτή την πόλη. Χάρηκα πολύ που κληρώθηκε η Καλαμάτα με τον ΠΑΟΚ, το περίμενα και ήθελα να βγει από την κληρωτίδα. Θα περάσει δύσκολα η Καλαμάτα, απλά θέλω η ομάδα να βάλει ένα γκολ. Να περιγράψω ένα γκολ μέσα στην Τούμπα. Η ομάδα χρειαζόταν και για εμπορικούς λόγους μια μεγάλη ομάδα στην κλήρωση. 

Θα το παλέψει η Καλαμάτα, έχει τον Αναστόπουλο στον πάγκο και μου είπε πως δεν έχουμε πολλές ελπίδες, αλλά θα το παλέψουμε και εγώ δεν πάω πουθενά να χάσω. Ετσι μου είπε ο προπονητής της ομάδας. Θα το παλέψει η Καλαμάτα και θα γίνουν αγώνες-γιορτή. Ο κόσμος στη Βόρεια Ελλάδα αγαπάει την Καλαμάτα, έχει παίξει ο Μαυρέας στον ΠΑΟΚ. Στην Καλαμάτα υπάρχει και σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ. Εχω να έρθω 8-10 χρόνια στην Τούμπα. Ο Μπόρχες είναι ντελικάτος ποδοσφαιριστής, θα βγάλει πολλά λεφτά η Καλαμάτα από αυτόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.