Γεωργόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ισχυρές μεταγραφές, όμως και με τα νέα παιδιά μπορεί να διεκδικήσει στόχους»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Γεωργόπουλος, μιλώντας για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, τη θητεία του στην Παναχαϊκή, αφήνοντας παράλληλα και το δικό του σχόλιο για την σημερινή εικόνα του Δικέφαλου του Βορρά, με την δυναμική παρουσία των νέων παιδιών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5:«Το καλοκαίρι του ΄80 φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν τη χρονιά που ο Ορφανός έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και τότε ο πρόεδρος της ομάδας, ο Παντελάκης με έφερε στη Θεσσαλονίκη από την Παναχαϊκή».


Για τη σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς γίνεται μια σημαντική αναδόμηση όσον αφορά την ηλικία, για να δοθεί χώρος για νέα παιδιά στην ομάδα, κάτι το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αλλά πάντα, οποιαδήποτε ομάδα όσο καλή και είναι, θέλει προσωπικότητες σε κάποιες θέσεις που πονά. Τις γνωρίζει ο προπονητής και το τιμ του αυτές τις θέσεις. Νομίζω πως μια με δύο τέτοιες μεταγραφές πρέπει να τις κάνει ο ΠΑΟΚ».


Για το εαν τελικά γίνουν οι μεταγραφές, σε ποιο διάστημα πρέπει να συμβεί αυτό: «Ανάλογα από που έρχεται ο ποδοσφαιριστής. Αν είναι ενεργός από το πρωτάθλημα στο οποίο παίζει και είναι υψηλού επιπέδου, μπορεί να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει μέσα στις γιορτές να έχει εντοπίσει τους στόχους. 


Για την περίπτωση στην οποία δεν γίνει καμία μεταγραφή: «Αν δεν γίνουν μεταγραφές, τα παιδιά που ήδη υπάρχουν - και μιλάω για τους νέους - θα πάρουν πιο πολλά παιχνίδια και θα είναι πολυτιμότερα από τη νέα χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει στόχους. Παίζοντας τα πολλά παιχνίδια, συναναστρέφονται μεταξύ τους και η ομάδα αρχίζει να δένει. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά του Μιχαηλίδη και του Λύρατζη που κατάφεραν να δέσουν στον ΠΑΟΚ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.