Γεωργόπουλος για «Ντέλια»: «Πριν πάρει την μπάλα ξέρει που θα τη δώσει»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γεωργόπουλος, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, τον οποίο είχε καλέσει ο ίδιος πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος Κ16, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα μπορούσε να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Κούδα.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής φαινόμενο, τον είχαμε καλέσει στην Εθνική ομάδα όταν ήταν 14 ετών και έδειξε αμέσως όλα αυτά που έχει δείξει αυτή τη στιγμή με τις απρόοπτες στιγμές στους αντιπάλους. Το δύσκολο είναι να διαχειριστεί αυτές τις προοπτικές απέναντι στους αντιπάλους, γιατί ο Γιάννης έχει ποικιλία επινοήσεων».

Εν συνεχεία πρόσθεσε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Οι ποδοσφαιριστές που μου έκαναν τρομερή εντύπωση πριν τον Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν ο Κώστας Φορτούνης, με τον οποίο αγωνίζονται και στην ίδια θέση. Είναι πολύ καλός στο 1 vs 1 αλλά και στο 1 vs 2, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στη δημιουργία του ΠΑΟΚ, είναι επιτυχία να υπάρχει αυτός ο ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν στον Κωνσταντέλια: «Είδαμε τις επινοήσεις που είχε, η γρήγορη απόφαση που μπορεί να έχει στην αντίπαλη περιοχή. Αποτελεί ένα δεύτερο επιθετικό που δημιουργεί ποικιλόμορφες συνθήκες και πριν πάρει τη μπάλα ξέρει που θα τη δώσει, ενώ πλέον συμμετέχει και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του».

Ενώ για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι ένα παιδί που έρχεται και θα διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες τη συμμετοχή του στην Εθνική. Θα τολμήσω να πω πως ο ίδιος είναι ο νέος Κούδας και θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.