Γεωργίου: «Γι' αυτό συναντήθηκαν Μαρινάκης-Αλαφούζος, ο Σαββίδης είχε ρίξει λευκή πετσέτα»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Για τους λόγους τους οποίους συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Αλαφούζο μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Γεωργίου.

Παράλληλα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη, αλλά και το αν θα κατέβαινε στην πολιτική.

«Δεν έχουν δικαίωμα να φάνε μαζί Μαρινάκης και Αλαφούζος; Ο Μαρινάκης έχει αδυναμία στο σούσι. Προχθές συναντήθηκαν οι δυο άνδρες. Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι το αντικείμενο της συνάντησης είχε να κάνει με επιχειρηματικούς λόγους και οι πληροφορίες δικές μου λένε ότι πωλείται το sport-fm.gr στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού. Στην ΕΠΟ δεν ελέγχει κανέναν ο Μαρινάκης. Μελισσανίδης και Σαββίδης ελέγχουν την ΕΠΟ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αντιδρούν στην είδηση ότι ο Αλαφούζος κάθισε σε τραπέζι για να φάει μαζί με τον Μαρινάκη. Έχουν αγανακτήσει και υποψιάζονται ότι η ομάδα ακόμα ανήκει στην οικογένεια. Δεν γίνεται εδώ και 11 χρόνια να μην υπάρχει κάποιος να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Οι προηγούμενοι ξόδεψαν πόσα εκατομμύρια για να πάρουν ένα νταμπλ. Μελισσανίδης και Σαββίδης βοηθούν ο ένας τον άλλον; Μόνο στην ΕΠΟ συμπορεύονται μαζί γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα».

Για το αν θα κατέβαινε στην πολιτική;

«Σιγά μην κατέβω και με τον Τράγκα. Έχω να ψηφίσω από το 1985. Η πολιτική είναι αλητεία. Γίνεται να συμμετέχω εγώ εκεί; Η ομάδα μου είναι ο Απόλλων Σμύρνης γι΄ αυτό πήγα να αναλάβω πρόεδρος. Άλλο ομάδα κι άλλο πρόεδρος».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Ο Σαββίδης είχε ρίξει λευκή πετσέτα για ένα διάστημα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέο αίμα. Δεν γίνεται να συνεχίσει με τους ίδιους παίκτες σε όλες τις διοργανώσεις. Σκέψου τον φετινό ΠΑΟΚ να είχε Τζόλη και Γιαννούλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.