Γεωργιάδης: «Στον Πανιώνιο υπάρχει ενθουσιασμός και συστράτευση -Ο Ηρακλής χρειάζεται οργάνωση»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή και νυν του Πανιωνίου, Κώστας Γεωργιάδης, και μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα με τους «κυανέρυθρους», τόνισε πως ο Ηρακλής χρειάζεται οργάνωση ενώ σχολίασε και τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα στον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας, με τεράστια δυναμική και είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που βρίσκομαι εκεί. Παράλληλα έχω τεράστια ευθύνη γι’ αυτό τον σύλλογο. Είμαι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία, ο στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος αλλά κανείς δεν έχει υπογράψει πως θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλω να συμμετέχω και εγώ σε αυτό, να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πανιώνιος. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει ενθουσιασμός και συστράτευση».

Για τον Ηρακλή: «Σίγουρα για να πετύχει κάθε ομάδα πρέπει να έχει διοικητική σταθερότητα. Το ίδιο συνέβη και στον Ηρακλή, είχα την τιμή να βρεθώ για 1,5 χρόνο στον πάγκο του κα βιώναμε προβλήματα όπως αυτό του Μάρα. Είδα με ιδιαίτερη ευαισθησία και θαυμασμό προς τον κόσμο του Ηρακλή που πλήρωσε την υπόθεση Μάρα. Βέβαια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τον κ.Ευγενίου. Ο Ηρακλής χρειάζεται οργάνωση και δεν θα έχει αντίπαλο στη Σούπερ Λιγκ 2».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Έχουμε δέσιμο με τον Πάμπλο, είναι καταπληκτικός άνθρωπος, είναι ευφυής και ταπεινός άνθρωπος. Ιδιαίτερη ικανότητα να πείθει χωρίς μεγάλα λόγια, τα πάει περίφημα στον Πανσερραϊκό και χαίρομαι για αυτόν. Έχει επιλέξει ένα σύνολο με νέα παιδιά και αρκετά από τον Ηρακλή. Ήταν δύσκολο να επιλέξω γρήγορα καλούς παίκτες για τον Ηρακλή όταν πρωτοανέλαβα, παίκτες όπως ο Ματίας, ο Αλεκσιτς και ο Γιουμπιτάνα που όλοι παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Ο Αλεκσιτς ήρθε με λίγα χρήματα, με βάση τον χαρακτήρα του και με τον ταλέντο του φαίνεται πως θα τα πάει ακόμη καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.