Γεωργιάδης: «Ο κόσμος είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς, τους καλώ να είναι κοντά μας»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε στην ΕΡΤ για την πρεμιέρα του Ηρακλή στη Super League 2, για την υποχρέωση να διεκδικούν τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση και το μήνυμα στον κόσμο του «Ημίθεου».

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στον πρώτο επίσημο αγώνα μέσα στο γήπεδό μας τη Νίκη Βόλου. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που έχει δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για να πετύχει την άνοδο. Νομίζω πως αυτό έχει ως στόχο και φέτος.

Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, όποιον αντίπαλο και να αντιμετωπίζουμε από οποιαδήποτε κατηγορία. Σίγουρα για εμάς ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κίνητρο, είναι αυτός που μας δίνει ώθηση, μας το έδειξε στους δύο επίσημους αγώνες παρόλο που ήταν εκτός έδρας.

Τον περιμένουμε, τον καλώ να βρίσκεται κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Νομίζω πως θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας, έχει φανεί αυτό ήδη, μας δείχνει την αγάπη του και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.