Γεωργιάδης: «H ομάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με την περσινή χρονιά»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

«H ομάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με την περσινή χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μετά την φιλική επικράτηση επί του Μακεδονικού με 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

«Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδό μας μετά από πολύ καιρό, έπρεπε να προετοιμαστούμε και να δείξουμε τακτικά στοιχεία. Πήραν σχεδόν όλα τα παιδιά λεπτά συμμετοχής, ήθελα να πάρουν την οσμή του Καυτανζογλείου που είναι ένα γήπεδο ιδιαίτερο και μεγάλο.

Παρουσιάσαμε μία ομάδα με μεγάλη παραγωγικότητα, είχαμε πολλές φάσεις και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε με μεγαλύτερη ωριμότητα, να γινόμαστε πιο κυνικοί για να τελειώνουμε τους αγώνες».

Για το αν προβληματίζεται από την αδυναμία στο εύκολο γκολ: «Δεν με προβληματίζει, όταν μια ομάδα είναι παραγωγική και εκτελεί από τα 7,8,10 μέτρα είναι ευχάριστο αυτό, χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό. Είχαμε φάσεις που φτάσαμε στην αντίπαλη αστεία και μας έλειπε η έξτρα πάσα για να τελειώσουμε και να είναι πιο άνετο το παιχνίδι. Σίγουρα πάντα υπάρχουν προβληματισμοί και σκέψεις όμως δεν μπορώ και να μην πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι φαίνεται πως η ομάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτό είναι ευχάριστο προκειμένου να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.