Γεωργιάδης για την ισοπαλία στην Κατερίνη και την δολοφονία του Άλκη

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Φεβρουαρίου 2022

Για την αγωνιστική αυτοκτονία του Ηρακλή στην Κατερίνη, αλλά και για την δολοφονία του Άλκη, μίλησε ο προπονητής του Ημίθεου, Κώστας Γεωργιάδης. 

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που θα μπορούσε να μας απειλήσει από στατικές φάσεις, τα μεγάλα αράουτ που είχε και ίσως και κάποιες κόντρα επιθέσεις. Ευτυχήσαμε στην πρώτη φάση που δημιουργήσαμε να πετύχουμε γκολ. Το ημίχρονο τελείωσε 0-2 και θα μπορούσε να είχε τελειώσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε εκεί να τελείωνε και το παιχνίδι. Συζητήσαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και έχοντας εμπειρία από τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, ότι θα πρέπει να διασφαλίσουμε το σκορ στα πρώτα λεπτά, δυστυχώς δεν το κάναμε. Σε μια στατική φάση ο Πιερικός έβαλε ένα τέρμα που τον έβαλε μέσα στο παιχνίδι. Μετά υπήρχε μια σύγχυση στην ομάδα και αυτό συζητήσαμε και στη συνέχεια ότι θα πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τους εαυτούς μας και τον ρυθμό του παιχνιδιού ώστε να μην υπάρχει αυτή η σύγχυση. 

Ο Πιερικός πίεσε, ανορθόδοξα στη συνέχεια, ενώ εμείς είχαμε κάποιες φάσεις στην κόντρα επίθεση. Ο Πιερικός κατάφερε να κάνει το 2-2 και μάλιστα στο τέλος υπήρχε μια εφεύρεση πέναλτι και κόκκινης στον τερματοφύλακα μας στην οποία μπορούσε να πάρει το παιχνίδι κάτι το οποίο θα ήταν απίστευτο αν το συζητούσαμε στο ημίχρονο. Δεν θα μπω στη διαδικασία της διαιτησίας, είναι θέμα κάποιων άλλων ειδικών να το δουν. Αυτό που κρατάω εγώ είναι θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, τους εαυτούς μας και τα σκορ ώστε σε αυτά τα παιχνίδια να μπορούμε να φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς και μάλιστα με μεγαλύτερα σκορ».

Για την δολοφονία του Αλκη: «Το παιχνίδι στην Κατερίνη αλλά και όλα τα πρωταθλήματα τα επισκιάζει το άσχημο συμβάν, το έγκλημα που έγινε. Μας κάνει να ντρεπόμαστε ως άνθρωποι της ελληνικής κοινωνίας που έχει μάθει να δείχνει πολιτισμό. Δυστυχώς έγινε για κάποιο λόγο οπαδικό και αμαυρώνει αυτό που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο που είναι η αγάπη, ο σεβασμός και όλα τα όμορφα που μπορεί να έχει η κοινωνία μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.