Γεωργιάδης: «Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, δεν υπάρχει δικαιοσύνη»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πόντου (1-1), ο προπονητής των «κυανολεύκων», Κώστας Γεωργιάδης, δήλωσε ότι κρατάει τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του, αλλά και τη βελτίωση που παρουσιάζει παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαστε εδώ μετά από πολύ καιρό αποχής λόγω των κρουσμάτων που υπήρχαν σε όλες τις ομάδες και υπήρχε η απορία του πώς θα παρουσιαστούμε. Με βάση αυτό το δεδομένο κάναμε μία καλή παρουσία, μία σπουδαία εμφάνιση, κυριαρχήσαμε και στα δύο γήπεδα και στη φάση του πέναλτι είχαμε κλασικές ευκαιρίες μετά το 0-1 να γίνει και το 0-1 χωρίς να απειλεί ο αντίπαλος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έτσι παίρνεις και τη νίκη, το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε ένα κόρνερ, μια στατική φάση και δεν δυστυχώς δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε πολύ, μια νίκη σπουδαία απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που θα μας κάνει να κοιτάξουμε ακόμη περισσότερο με αισιοδοξία τη βαθμολογική μας θέση. Δείχνουμε όμως ότι η ομάδα είναι εξαιρετικά καλή, βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, αυτό θα κρατήσουμε. Να συνεχίσουμε, έχουμε λίγες μέρες για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα και να κυνηγήσουμε τη νίκη για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία».

Γιατί δεν έρχονται εύκολα οι νίκες για τον Ηρακλή και έχει τόσες πολλές ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα:

«Όλες οι ισοπαλίες δεν είναι ίδιες, υπήρχε παραγωγικότητα, με διαφορετικούς τρόπους απειλήσαμε τον αντίπαλο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που σηκώνουν για πρώτη φορά το βάρος της φανέλας και θέλουν στήριξη και να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Η παραγωγικότητα είναι το στοιχείο που κρατάω. Η αυτοπεποίθηση και η αποτελεσματικότητα είναι πράγματα που δουλεύουμε κι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.