Γεωργιάδης: Από φίλοι...εχθροί με Βελόπουλο-«Είσαι ο μεγαλύτερος γλείφτης του συστήματος»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Μετωπική ήταν για ακόμη μια φορά η σύγκρουση Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Βελόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής, με τους δυο πολιτικούς να εκσφενδονίζουν προσωπικές επιθέσεις.

Αμφότεροι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλληλοχαρακτηριζόμενοι «ψεύτης» και «γλείφτης», με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρεται στο μακρινό 2014 και στο... αίτημα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, να ενταχθεί στη ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή  τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, με τον Άδωνις Γεωργιάδη να σχολιάζει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να κάνει την κουβέντα προσωπική.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι εκείνος και οι βουλευτές του είναι αποκλεισμένοι από τηλεοπτικό σταθμό, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά ότι αν ήξερε ότι είχε καημό να βγει σε συγκεκριμένο ιδιωτικό σταθμό θα είχε μεσολαβήσει «στο όνομα της παλιάς μας φιλίας να παρακαλέσω δημοσιογράφους να σας φέρουν».

«Αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να το ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες. Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής; Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς.

 Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις, αμφιβάλω αν είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός», 

Αμέσως, ο Κυριάκος Βελόπουλος σήκωσε το γάντι και αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «κουβαλητή του συστήματος», ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος αρνήθηκε να κατέβει τότε με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω... ΑΟΖ. 

«Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλάει για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.