Γεωργιάδης: Απειλεί με μήνυση τον Βελόπουλο- «Εργαλειοποιεί τη Μεγάλη Εβδομάδα»

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Με μήνυση απειλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο των δηλώσεων του πρώτου κατά όσων βουλευτών υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε ως σφόδρα αντιχριστιανική τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, σχολιάζοντας ότι δεν έχει καμιά δικαιοδοσία για το ποιοι θα μπαίνουν στην εκκλησία.

«Η χθεσινή συμπεριφορά του κ. Βελόπουλου και τα όσα είπε είναι σφόδρα αντιχριστιανικά και αποδεικνύει πόσο υποκριτής είναι» και πρόσθεσε: «Έχει κάποια εκκλησιαστική ιδιότητα; Έχει κάποια δικαιοδοσία να κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στους ναούς; Αν ήταν πράγματι χριστιανός θα γνώριζε ότι οι ιεροί ναοί είναι καταφύγιο και δεν απαγορεύεται η είσοδος σε κανέναν. Αυτή είναι η παράδοση της Εκκλησίας μας, την οποία ο κ. Βελόπουλος αγνοεί. 

Προτρέπουν τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας κατά βουλευτών της ΝΔ. Είναι μεγάλη αμαρτία. Για να κερδίσει ένα ποσοστό παραπάνω εργαλειοποιεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ούτε με την Ορθοδοξία έχει σχέση και προτρέπει σε επεισόδια. Πολιτικά και ποινικά θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε, εάν σε οποιονδήποτε βουλευτή υπάρξει επίθεση, προσωπικά ο ίδιος θα υποβάλλει μήνυση σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου γιατί προέτρεψε σε βία τους ψηφοφόρους του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.