Γεμίζει η «φαρέτρα» και αποφασίζει ο Τερζής

Γιώργος Στράντζαλης31 Μαρτίου 2023

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν το νέο πρόσωπο της χθεσινής προπόνησης του Αρη καθώς ο Τσέχος αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας του, ενσωματώθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Κιτρινόμαυρων και έθεσε εαυτόν στον προπονητή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Σταδιακά εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψουν -και να ενσωματωθούν στην ομάδα – ακόμη τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστή του Αρη, οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού. Περισσότεροι “καίει” η περίπτωση των πρώτων δύο καθώς βρίσκονται μεταξύ των σκέψεων του Τόλη Τερζή για το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάστασή στην οποία θα επιστρέψουν.

Ο Καμαρά έβγαλε 90άλεπτο στον αγώνα της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ενώ ο Πάλμα δεν συμμετείχε σε κανέναν από τους αγώνες της Ονδούρας με αντιπάλους το Ελ Σαλβαδόρ και Καναδά. Αμφότεροι υπολογίζονται στο αγωνιστικό σχέδιο του Αρη για το ματς της 2ης αγωνιστικής των playoffs κι αυτό που μένει να διαπιστωθεί σήμερα είναι αν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. 

Ο Τόλης Τερζής πάντως δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το πλάνο που κατέστρωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που ούτε σε αυτό το παιχνίδι θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Ρουπ. Τα διλήμματα που απασχολούν τον Βεροιώτη προπονητή είναι ελάχιστα και αφορούν περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας. Η μοναδική παρέμβασή του στην άμυνα αναμένεται να είναι η συμμετοχή του Πίρσμαν αντί του Μαζικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.