«Γεμάτος» για το πρώτο τρίποντο ο Ηρακλής

Γιάννης Τσερβίνης11 Οκτωβρίου 2020

 Από την ακριτική Ξάνθη ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης που έχει ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου που ενισχύθηκε πολύ τη μεταγραφική περίοδο θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ορφέα (16:00) και θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Στέλνοντας «μήνυμα» για τη συνέχεια της περιόδου και τη δυναμική που διαθέτει.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μέλκα και τον κλινήρη Κοβάτση, εν αντιθέσει με τον πολύπειρο Φυτανίδη που βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για την Ξάνθη. Σε αυτή βρίσκονται οι Αθανασίου, Πέππας, Παπαϊωάννου, Φουρκιώτης, Ματθαίου, Κανακούδης, Παναγιωτίδης, Φυτανίδης, Κοντέων, Μαγκούτης, Παπαδόπουλος Γ., Πουρτουλίδης, Ιορδανίδης, Χατζής, Πιπερτζής, Κοτσαρίδης, Τσίτας, Μετάι, Καθάριος, Μάντικας και Παπαδημητρίου. Με νέες εμφανίσεις ο Ημίθεος

Ετοιμες είναι οι νέες εμφανίσεις του Ηρακλή για τη φετινή σεζόν. Αυτές είναι της εταιρείας Macron, φέρουν το σήμα της ομάδας και τον Λευκό Πύργο ενώ δεν υπάρχει πουθενά γραμμένη η λέξη Αμπελόκηποι, παρά μόνο το Ηρακλής. Η μία φανέλα είναι η κλασική κυανόλευκη ριγέ, η δεύτερη σκέτο μπλε και η τρίτη είναι πορτοκαλί απόχρωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.