Γεμάτο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ εκτός και αν γίνει η μέγιστη υπέρβαση!

Γιώργος Ζαΐρης26 Μαρτίου 2022

Σχετικά νωρίς θα έχουμε τη σέντρα του νέου Πρωταθλήματος καθώς αποφασίστηκε ως ημερομηνία έναρξης η 20η Αυγούστου. Πώς μπορεί η 1η αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος να είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον ΠΑΟΚ;

Αν καταφέρει να κάνει την μέγιστη υπέρβαση και κατακτήσει το Conference. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει κερδίσει το δικαίωμα να ονειρεύεται και κανείς δεν μπορεί να της το στερήσει αυτό. Αν το καταφέρει τότε έχει κερδίσει απευθείας την συμμετοχή της στους ομίλους του EuropaLeagueτης επόμενης διοργάνωσης. Ετσι θα δώσει σε αυτή την περίπτωση το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς αρχές Σεπτεμβρίου.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κάνει τη μέγιστη υπέρβαση τότε θα πρέπει να μπει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference. Tι σημαίνει αυτό; Αρχικά θα μάθει τον αντίπαλο του στις 15 Ιουνίου και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν πριν βγει ο Ιούλιος δηλαδή στις 21 και 28 Ιουλίου. Για την ιστορία να αναφέρουε πως στην συνέχεια και για τον τρίτο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 4 και 11 Αυγούστου ενώ και τα πλέι οφ θα γίνουν πριν και μετά την πρεμιέρα της SuperLeague, στις 18 και 25 Αυγούστου.

Επομένως και εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει το Conference μέχρι την σέντρα του Πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου θα έχει δώσει (εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά) πέντε επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες. Αλλά όλα αυτά φαντάζουν μακρινά καθώς ο ΠΑΟΚ αφοσιώνεται στα σπουδαία ματς με την Μαρσέιγ στις 7 και 14 Απριλίου. Και αν καταφέρει να περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας για την ημιτελική φάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.