Γελοίοι, δειλοί και ψεύτες κατασκευάζουν νέο «σενάριο»

Δημήτρης Μπούζας27 Φεβρουαρίου 2020

Μηχανορράφοι απ΄ τη φύση τους με τη βοήθεια του πανίσχυρου κρατικού αλλά και παρακρατικού μηχανισμού τους, ξεκίνησαν την επιχείριση προσβολής και αλλοίωσης των συνθηκών του αγώνα Κυπέλλου με στόχο πιθανή τιμωρία της Τούμπας (;).

Κι όμως έγινε κι αυτό. Μετά από ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στο οποίο δεν συνέβη το παραμικρό (πράγμα σπάνιο στην προϊστορία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων, ιδιαίτερα από την πλευρά των φιλοξενούμενων) οι επιτελείς της ομάδας των σκανδάλων, εθισμένοι στην εύνοια κι έχοντας νωπές τις δάφνες από τα όσα πέτυχαν επικοινωνιακά με την κατασκευή του σεναρίου της πολυιδιοκτησίας σκέφτηκαν ότι δεν είχαν να χάσουν τίποτα με το να στήσουν στα γρήγορα άλλο ένα παρόμοιο. 

Ο μηχανισμός τους είναι ζεστός ακόμη, από τη στιγμή που δουλεύει γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που άφησε η καραστημένη επιτροπή (Ε.Ε.Α) η οποία «γέννησε» και ανέθρεψε μια πραγματική σκευωρία. Κάποια Σουζάνα φαίνεται πως θα υπήρχε σε εφεδρεία ώστε να αναλάβει την προώθηση της νέας καταγέλαστης προσπάθειας. Ίσως βέβαια να είχαν οι άνθρωποι του λιμανιού στο νου τους κι έναν από εκείνους τους επιλεκτικά ευαίσθητους αθλητικούς εισαγγελείς που «τσιμπάνε» άμεσα για όλους τους άλλους, πλην των εκπροσώπων της ομάδας του τιτανομέγιστου Κοσκωτά. Με αυτό το σκεπτικό έβαλαν μπροστά τη φάμπρικα με μια ανακοίνωση μακροσκελέστατη, βρίθουσα απίστευτων ανακριβειών και αναξιοπρεπών ψευδολογημάτων. 

Θα μου πείτε που χάθηκε η αξιοπρέπεια και θα την έβρισκαν οι επί μονίμου βάσεως αυτοδιαψευδόμενοι και αυτογελοιοποιούμενοι; Εμφανέστατη πρόθεση και θρασύτατη πρόκληση και ο λόγος προφανής. Να ευαισθητοποιηθεί κάποιος αθλητικός εισαγγελέας – όπως προαναφέραμε – να ασχοληθεί με το θέμα και με διαδικασίας fast – track να έχουμε ένα πιθανό «μπλέξιμο» της Τούμπας. Τόσο φτηνά, τόσο δειλά, τόσο ψεύτικα. Αυτό το τελευταίο βέβαια δείχνει πραγματικά ότι δεν τους έμεινε δράμι μυαλό στο κεφάλι τους και αντί να είναι ευχαριστημένοι γιατί πέρασαν με μια τόσο σημαντική νίκη σε μια έδρα υποδειγματικά ήρεμη για αυτούς, δυναμιτίζουν, καλλιεργούν και υποδαυλίζουν οπαδικούς παροξυσμούς και αλλοιώσεις συνθηκών. Στο βάθος του μυαλού τους μπορεί να έχουν και μια τιμωρία της έδρας. 

Προσδοκούν και στοχεύουν σε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και στην ακραία περίπτωση της παρουσίας του Γ΄ Σώματος Στρατού στο πλάνο των μέτρων ασφαλείας που εκάστοτε επινοείται για την προστασία τους.

Στο περιθώριο της καταγέλαστης ανακοίνωσης έχουμε και τους σχολιασμούς για τα πανό και τα συνθήματα. Ενόχλησαν βλέπετε τους ευαίσθητους οι οποίοι δεν ενοχλήθηκαν όμως ποτέ από τα αντίστοιχα εμετικά δικά τους. Η προπαγάνδα τους αξίζει να σημειωθεί ότι επιχείρησε και πολιτική σπέκουλα, αναφερόμενη στις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις των φίλων του ΠΑΟΚ. 

Ενοχλήθηκαν βλέπετε οι επαγγελματίες αβανταδόροι αλλά και υβριστές κατά περίσταση και κατά παραγγελία. Οι μονίμως ευνοούμενοι από όλες τις Κυβερνήσεις και καταχρεωμένοι με σκάνδαλα στα οποία συμμετείχαν όλες ανεξαιρέτως οι Κυβερνήσεις των τελευταίων 25 χρόνων, δεν έχουν το δικαίωμα διά να ομιλούν περί αυτού. Ο ΠΑΟΚτσής έχει όμως λόγο και δικαίωμα να αντιδρά και να βλέπει κατάματα τον όποιον φανερά τον αδικεί. Το έκανε με τους προηγούμενους που ευλόγησαν την ληστεία ενός τίτλου, το κάνει και με τους σημερινούς που στήνουν επιτροπές με συγγενείς και φίλους, προκειμένου να διευκολύνουν τις μηχανορραφίες του συλλόγου που κακοποιούσε – και συνεχίζει να κακοποιεί – και μάλιστα βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ1: «Κότα λειράτη» ο ανεκδιήγητος!!! Άλλα έλεγε μέσα στην επιτροπή και άλλα έξω από την αίθουσα. Τόσο μάγκας, τόσο έξυπνος, τόσο θρασύς.

ΥΓ2: Στη χθεσινή ψηφοφορία του Συνεταιρισμού δεν συνέβη τίποτε το περίεργο. Απλά έδωσε τα διαπιστευτήρια του ένα νέο παράρτημα.

ΥΓ3: Νομίζω πως δεν είναι η ώρα για αφορισμούς, ισοπεδώσεις και καταμερισμούς ευθυνών στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Αυτή τη στιγμή προέχει μια ψύχραιμη εκτίμηση της κατάστασης και μια συντονισμένη και ομόψυχη προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.