Γέφυρα Κανταλαπιέδρα μέσω Μπράνκο

Κώστας Πετρωτός26 Μαΐου 2020

Έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί πιθανότατα για εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ειδικά σε περίπτωση που καταφέρει να ξεφορτωθεί συμβόλαια όπως του Στοχ.

 Σ΄αυτή την λογική, μία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκε, κυρίως από τον Μάριο Μπράνκο στον οποίο προτάθηκε, είναι και αυτή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, είχε επαφές με τον ατζέντη του παίκτη και φρόντισε να συλλέξει όλα τα στοιχεία που αφορούν στην περίπτωσή του. 

Ο ύψους 1.77μ. Ακραίος επιθετικός μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από την Τβέντε με την οποία πέτυχε 8 γκολ και είχε 7 ασίστ σε 22 ματς στην φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Διόλου άσχημα για ένα παιδί που άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πέρασε εκτός από την δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Βαρκελώνης και από τα αντίστοιχα τμήματα της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης. 

Στην Τβέντε εκτόξευσε την χρηματιστηριακή αξία του (από τις 350.000 ευρώ έφτασε στα 1,6 εκατομμύρια στο tramsfermarkt), μένει να φανεί ωστόσο, κατά πόσο αυτό είναι αρκετό για να ασχοληθεί ζεστά με την περίπτωση του ο ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα που αποχωρεί ο Μάριο Μπράνκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.