Γαβριηλίδης: «H κλήρωση ίσως γίνει παρουσία εκπροσώπων των ομάδων»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου μίλησε για τη διαδικασία της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε:

Θα αλλάξουν τα δεδομένα της κλήρωσης: «Και την προηγούμενη φορά δεν ήμουν αρνητικό για εκπροσώπους. Με βάση τη νομική υπηρεσία και έγγραφα στην ΕΠΟ δεν επιτρεπόταν κάτι τέτοιο. Μόλις ενημερώθηκα από συνάδελφο, η ημερομηνία της κλήρωσης άλλαξε για 16 Μαρτίου και είναι θετικοί και στο θέμα να υπάρξουν εκπρόσωποι. Αρκεί να παρθεί και η σχετική άδεια για την παρουσία ατόμων εκτός του προσωπικού. Οι πρώτοι ημιτελικοί είναι το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλιου και οι ρεβάνς το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου».

Αν είναι ικανοποιημένος: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον στα παιχνίδια όπως και στα χτεσινά».

Για ενδεχόμενη αλλαγή στη δομή της διοργάνωσης: «Ψάξαμε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Φέτος αυτό δε θα μπορούσε να γίνει. Και με τους ομίλους, ομάδες φιλοξένησαν ομάδες που δε θα μπορούσαν να φανταστούν. Υπάρχει μια συζήτηση με τους φορείς της Super League 1 ώστε να μπουν πιο νωρίς οι ομάδες της και να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Το θέμα είναι αν θα υπάρχει ανταπόκριση από τους μεγάλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.